Exersize – passion for movement

Vi står för en hållbar kropp / tillvaro & hållbara åsikter!

Gabriella Lanevik

Min bakgrund har sedan tidiga år grundat sig i idrott och rörelse. Jag har varit involverad i ett flertal idrottsföreningar – så som gymnastik, tennis, ridning, dans, padel, gym, crossfit, dykning, yoga, boxning och segling.

Jag är utbildad personlig tränare, dykinstruktör och hälsocoach. I samband med mina utbildningar har jag alltid haft det humana i fokus. Hur människor lever och hur olika livet kan se ut. Ödmjukhet och förståelse är för mig något av det viktigaste att dagligen bära med sig.

Ingen människa är mer värd än någon annan, utan det handlar snarare om förutsättningar och sammanhang. Att hjälpa och att bli hjälpt är nyckeln i livet, ingenting är omöjligt!

Bakgrund Exersize

Namnet Exersize uppkom under en diskussion med kroppsideal som fokuspunkt. Dagens samhälle kretsar mycket kring sociala medier och det kan sätta onödig press på bland annat yngre tjejer. Vi vill därmed skapa ett community där tjejer och kvinnor känner sig sedda, ur sin egen valda synvinkel.

Vi började därför nästla i olika aktiviteter som kan komma att stärka både kropp och knopp och kom fram till tematiserade träningspass med mycket fokus på självförsvar – både praktiskt och mentalt.

Vi arbetar tillsammans mot våld, för trygghet, ärlighet och gemensamhet!

Affärsidé

Exersize är startat i syfte att stärka tjejer och kvinnors självförtroende genom både självförsvar och mental styrka.

I fysisk och mental kombination kommer vi att sträva efter en hållbar livsstil, där tjejer och kvinnor kan känna sig trygga och uppskattade, precis så som dem är.

Framtiden

Då vi försöker att arbeta efter förhoppningar istället för förväntningar är vår förhoppning att så småningom skapa oss ett eget säte i Halmstad. Tanken är att till hösten starta upp ett lifestyle-gym med mycket härlig inspirerande interiör.

Vi kommer att försöka få in maskiner utefter önskemål men rida mycket på ett koncept som innefattar mycket klorofyll (växter), en läshörna med matnyttig information om kost, såväl som fysisk aktivitet, kroppskontroll och mental tankeverksamhet.
I framtiden önskar vi också hålla kvar vid kurserna kring självförsvar för privatpersoner såväl som för företag.

Målet är att kunna ha en Personlig tränare som är lite flygande i lokalen och som man kan haffa vid behov. Så småningom kommer vi att rikta oss mer och mer mot företag som har möjlighet att abonnera lokalen för eventuell kick-off eller team-building event.

Time will tell…

Samarbeten

I nuläget samarbetar vi stolt med Självförsvarskurs.se, Think Security Healthcare och Scandi Fitess (som ingår i Scandigruppen).

Alla företagen har en gemensam nämnare, vilken är hälsa och friskvård. Vi jobbar tillsammans för att uppnå våra mål och för att det ska bli så bra som möjligt för våra kunder.

Vill du samarbeta med oss?